Ο Ματάις Ντε Λιχτ δεν είναι ικανοποιημένος με τα όσα έχει… δει τους τελευταίους μήνες στην Γιουβέντους. Ο πρώην στόπερ του Άγιαξ έχει δείξει… πως δεν θα είχε κανένα θέμα να αποχωρήσει άμεσα από την “Γηραιά Κυρία”. Από την άλλη ο Μαξ Αλέγκρι τον υπολογίζει κανονικά, ωστόσο δεν πρόκειται να μπει ενάντια στην επιθυμία του […]

Ο Ματάις Ντε Λιχτ δεν είναι ικανοποιημένος με τα όσα έχει… δει τους τελευταίους μήνες στην Γιουβέντους.

Ο πρώην στόπερ του Άγιαξ έχει δείξει… πως δεν θα είχε κανένα θέμα να αποχωρήσει άμεσα από την “Γηραιά Κυρία”. Από την άλλη ο Μαξ Αλέγκρι τον υπολογίζει κανονικά, ωστόσο δεν πρόκειται να μπει ενάντια στην επιθυμία του παίκτη.

Ωστόσο, οι μπιανκονέρι έχουν θέσει μια ιδιαίτερη υψηλά ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί ζητούν 120 εκατ. ευρώ από όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Πάντως… κάνουν μια μικρή εξαίρεση και κάνουν ένα τεράστιο δώρο στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα SPORT, ο μάνατζερ του Ντε Λιχτ, Μίνο Ραϊόλα, κατάφερε να πείσει την Γιουβέντους να δώσει μισοτιμής τον Ολλανδό στην Μπαρτσελόνα! Φαίνεται πως ο Ραϊόλα είχε προβλέψει.. το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Έτσι υπάρχει ένας σχετικός όρος κατά τον οποίο οι Μπλαουγκράνα μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν δικό τους τον Ολλανδό, εφόσον δώσουν 75 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του Ζοάν Λαπόρτα. Πάντως… είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να βρει αυτά τα χρήματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ