Ο παλαίμαχος Αργεντίνος άσσος της Ιντερ , Ντιέγκο Μιλίτο επιτέθηκε με δηλώσεις του κατά του Ρομέλου Λουκάκου, με αφορμή τον τρόπο που ο τελευταίος αποχώρησε από την πρωταθλήτρια ομάδα του Μιλάνου. ‘’Κορόϊδεψε τους οπαδούς της Ίντερ’’ Ο Βέλγος στράϊκερ, παίκτης της Τσέλσι πλέον, είναι γνωστό ότι  δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Ίντερ. […]

Ο παλαίμαχος Αργεντίνος άσσος της Ιντερ , Ντιέγκο Μιλίτο επιτέθηκε με δηλώσεις του κατά του Ρομέλου Λουκάκου, με αφορμή τον τρόπο που ο τελευταίος αποχώρησε από την πρωταθλήτρια ομάδα του Μιλάνου.

‘’Κορόϊδεψε τους οπαδούς της Ίντερ’’

Ο Βέλγος στράϊκερ, παίκτης της Τσέλσι πλέον, είναι γνωστό ότι  δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Ίντερ. Και παρά το γεγονός ότι με πολλά δικά του γκολ πέρσι οι ‘’Νερατζούρι’’ κατέκτησαν το Καμπιονάτο.

Αιτία οι δηλώσεις του ίδιου για ‘’αιώνια πίστη’’ στην ομάδα, τις οποίες όμως αθέτησε για να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Λογικό λοιπόν οι οπαδοί της Ίντερ να είναι δυσαρεστημένοι και με αφορμή αυτό το γεγονός ο βετεράνος άσσος της Ίντερ, Ντιέγκο Μιλίτο, έκανε καυστικές δηλώσεις στην Gazzetta dello Sport: ’’ O Λουκάκου υποσχέθηκε κάτι που δεν το τήρησε. Είναι καλός παίκτης, ήξερε ότι μπορεί να πάει κάποια στιγμή σε άλλη ομάδα. Επομένως δεν θα έπρεπε να υπόσχεται στους οπαδούς της Ίντερ. Οτι θα μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια. Ήταν λογικό και αυτοί να αντιδράσουν. Να έχουν παράπονα για τον τρόπο που πήγε στην Τσέλσι. Τους κορόϊδεψε ’’!

Τα δύο χρόνια που φόρεσε ο Λουκάκου τη φανέλα της Ίντερ δέθηκε πολύ με τον κόσμο της ομάδας και φρόντιζε κάθε φορά που σκόραρε να το δείχνει αυτό. Οι υποσχέσεις του όμως για πολυετή παραμονή στο Μιλάνο δεν τηρήθηκαν και πρόσφατα δήλωσε ότι μόνο για την Τσέλσι θα μπορούσε να φύγει απ’το Μιλάνο, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ