Ο Πέδρο Μαρτίνς  δε ρισκάρει με τις επιλογές του σε κρίσιμα παιχνίδια. Και η πρεμιέρα των ομίλων στο Europa League για τον Ολυμπιακό είναι αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντική. Όπως άφησε να εννοηθεί μέσω των δηλώσεων του ο Πορτογάλος ο Γιώργος Μασούρας δε θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Αμβέρσας. Ερωτηματικά φαίνεται πως προκάλεσε η προσθήκη των […]

Ο Πέδρο Μαρτίνς  δε ρισκάρει με τις επιλογές του σε κρίσιμα παιχνίδια. Και η πρεμιέρα των ομίλων στο Europa League για τον Ολυμπιακό είναι αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντική.

Όπως άφησε να εννοηθεί μέσω των δηλώσεων του ο Πορτογάλος ο Γιώργος Μασούρας δε θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Αμβέρσας.

Ερωτηματικά φαίνεται πως προκάλεσε η προσθήκη των Ανδρούτσου και Λαλά στην αποστολή για το ματς απέναντι στους Βέλγους.

Αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα , ο Έλληνας χαφ τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ο Γάλλος οπισθοφύλακας ταλαιπωρούνταν από γαστρεντερίτιδα .

Οι παίκτες έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τους και γι’αυτό συμπεριλήφθηκαν στη λίστα από τον Πορτογάλο τεχνικό. Ομως η συμμετοχή τους θα κριθεί μέχρι και τη τελευταία στιγμή καθώς και οι δυο δε φαίνεται να είναι στο 100%.

Παραμονές του αγώνα με την Αντβέρπ στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς έκανε πολλές δοκιμές και με διάφορα σχήματα στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως διαφαίνεται ότι θα αφήσει το 4-4-2 και ότι περισσότερο πηγαίνει προς το 4-2-3-1 ή το 4-3-3.

Σχετικά με τα πρόσωπα της 11άδας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν είναι από 2 έως 3.

Να ξεκινήσουν δηλαδή βασικοί οι Μαντί Καμαρά και Χένρι Ονιεκούρου ενώ ο Ανδρούτσος εάν είναι στο 100% διεκδικεί τη θέση του δεξιού μπακ μαζί με τον Καρμπόβνικ.

Στην περίπτωση του 4-2-3-1

Θα έχουμε ένα πιθανό σχήμα με Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτη και Καρμπόβνικ ή Ανδρούτσο.

Κέντρο με Εμβιλά και Καμαρά, άκρα με Ονιεκούρου και Βαλμπουενά, μπροστά τον Ελ Αραμπί και ίσως τον έτερο Καμαρά (Αγκιμπού) πίσω από τον φορ. Στην περίπτωση του 4-3-3 ο τρίτος χαφ θα είναι ο Μπουχαλάκης ή ο Κούντε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ