Προθεσμία 5 ημερών δόθηκε από το Δικαστήριο της Μαδρίτης στην  UEFA.   Για να αποσύρει τις ποινές που έχει θέσει σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την European Super League. Λίγο καιρό πριν, οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη για τις κυρώσεις που τους είχε θέσει η UEFA.   Εξαιτίας της στήριξης που δείχνουν […]

Προθεσμία 5 ημερών δόθηκε από το Δικαστήριο της Μαδρίτης στην  UEFA.   Για να αποσύρει τις ποινές που έχει θέσει σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την European Super League.

Λίγο καιρό πριν, οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη για τις κυρώσεις που τους είχε θέσει η UEFA.   Εξαιτίας της στήριξης που δείχνουν στην ίδρυση της European Super League.

Το Δικαστήριο τους δικαίωσε με την απόφασή του, όμως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μοιάζει να μην δέχεται την απόφαση.  Δεν δείχνει διάθεση να υποχωρήσει όσον αφορά τις κυρώσεις.

Για αυτό τον λόγο, ο δικαστής Μανουέλ Λουίθ Ντε Λάρα έδωσε διορία 5 ημερών στον πρόεδρο της UEFA.  Προκειμένου να τηρήσει τις δικαστικές αποφάσεις και να ανακαλέσει τις ποινές. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κυρώσεις για την Ομοσπονδία θα είναι πολύ σοβαρές.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ