Δεν περνά καλά ο Δημήτρης Πέλκας στη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας άσος δεν υπολογίζεται από τον Βίτορ Περέιρα και έχει ελάχιστη συμμετοχή την τρέχουσα σεζόν. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Πέλκας διανύει τις τελευταίες του μέρες στην ομάδα της γειτονικής χώρας. Η Fotomac, συγκεκριμένα αναφέρει ότι έχει βρεθεί ήδη και ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του […]

Δεν περνά καλά ο Δημήτρης Πέλκας στη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας άσος δεν υπολογίζεται από τον Βίτορ Περέιρα και έχει ελάχιστη συμμετοχή την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Πέλκας διανύει τις τελευταίες του μέρες στην ομάδα της γειτονικής χώρας. Η Fotomac, συγκεκριμένα αναφέρει ότι έχει βρεθεί ήδη και ο αντικαταστάτης του στο πρόσωπο του Ρόλαντ Σαλάι της Φράιμπουργκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, “έχει χαθεί κάθε ελπίδα για τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος άρχισε στη βασική ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αλτάι, αλλά δεν προσέφερε κάτι καινούργιο στις φτωχές εμφανίσεις του αυτήν τη σεζόν”.

Γίνεται λόγος μάλιστα για φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, της Ρωσίας και της Ιταλίας. Θυμίζουμε ότι η Φενέρμπαχτσε τον είχε αποκτήσει έναντι 2 εκατομμυρίων από τον ΠΑΟΚ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ