Πολλά λέγονται για το διάσημο ζευγάρι Πικέ και Σακίρα, που εδώ και χρόνια κρατάει καλά, αλλά τελευταία έχουν ακουστεί πολλά και οι κουτσομπόληδες στην πιάτσα λένε ότι τα προβλήματα του ζευγαριού είναι μεγάλα και ο χωρισμός έχει έρθει αρκετά κοντά. Οι διακοπές για το ζευγάρι έστω και για λίγες ημέρες αφού οι υποχρεώσεις και των […]

Πολλά λέγονται για το διάσημο ζευγάρι Πικέ και Σακίρα, που εδώ και χρόνια κρατάει καλά, αλλά τελευταία έχουν ακουστεί πολλά και οι κουτσομπόληδες στην πιάτσα λένε ότι τα προβλήματα του ζευγαριού είναι μεγάλα και ο χωρισμός έχει έρθει αρκετά κοντά.

Οι διακοπές για το ζευγάρι έστω και για λίγες ημέρες αφού οι υποχρεώσεις και των δύο είναι πολλές, ήταν το φάρμακο για την αναθέρμανση της σχέσης τους;

Ο διεθνής αμυντικός της Μπαρτσελόνα και η Κολομβιανή τραγουδίστρια πέρασαν μερικές μέρες στο παραθαλάσσιο θέρετρο Κόστα Μπράβα.

Πάντα οικογενειακά, με τα παιδιά τους,

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια  είχε πει τους λόγους που δεν έχουν κάνει ακόμα γάμο, αν και όπως είπε τον αποκαλεί «ο σύζυγός μου»

«Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστέψει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του»

Πικέ και Σακίρα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ