Ο Αιγύπτιος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους «κόκκινους».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως σκοπεύει να αποχωρήσει.

Η περίπτωση του 29χρονου επιθετικού είχε αγχώσει τους «κόκκινους». Κακώς, σύμφωνα με τον Αιγύπτιο υπουργό Αθλητισμού, Ασχράφ Σομπχί.

Ο συμπατριώτης του αποκάλυψε πως ο παίκτης τού είπε πως θα παραμείνει στο Μέρσεσαϊντ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Συναντήθηκα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο αεροδρόμιο μετά τον αποκλεισμό της Αιγύπτου από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Του είπα να ξεχάσει τα όσα έγιναν και να συγκεντρωθεί στο μέλλον του.

Του είπα να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και να βρεις εμπειρίες σε έναν άλλον σύλλογο, αλλά εκείνος μου είπε πως στόχος του είναι να παραμείνει. Όσοι θέλουν να τον κάνουν να τα παρατήσει, δεν έχουν καμία ελπίδα. Δεν θα το καταφέρουν».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ: «Δεν έχω να προσθέσω κάτι για τις συζητήσεις του Σαλάχ και της Λίβερπουλ. Αυτό μπορώ να πω, πως είναι κάτι πολύ καλό για όλους μας».

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, ακόμα δεν έχει μιλήσει. Ούτε έχει υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ, που λήγει το καλοκαίρι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ