Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του ξεκαθάρισε τον ρόλο του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του ξεκαθάρισε τον ρόλο του στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Καταλανός τεχνικός δεν θέλει να γίνει σαν τον Σερ Άλεξ. Μένοντας 2 χρόνια στην ίδια ομάδα. Ενώ ανέφερε πως θέλει να κατακτήσει το Champions League στον 1,5 χρόνο που του απομένει στο club.

«Δεν ξέρω αν θα μείνω στην Μάντσεστερ Σίτι. Δεν πρόκειται να γίνω σαν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μην ανησυχείτε για αυτό. Έχω ακόμα 1,5 χρόνο στο συμβόλαιο μου με την Σίτι και αυτός είναι πάρα πολύς χρόνος για το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ρωτήστε με τα πάντα! Δεν μπορώ να σας το απαγορέψω αυτό. Δεν με ενοχλεί τίποτα, οπότε είμαι εδώ για να λύσω τις απορίες σας. Για εμένα αρκεί που είμαστε εδώ αυτήν την στιγμή, που παίζουμε ακόμα στο Champions League», τόνισε ο έμπειρος κόουτς των Άγγλων!

«Έχουμε πετύχει πολλά με την Σίτι τα τελευταία χρόνια και υπάρχει μια αρμονία στην ομάδα. Ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον σίγουρα, γιατί είμαστε 6 χρόνια μαζί. Για αυτό και έρχονται οι νίκες, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική», είπε ο τεχνικός των πολιτών!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ