Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την επανεμφάνισή του μετά από καιρό και μιλώντας για όλους και για όλα. Έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις στα σενάρια για ΠΑΟΚ, Οpen αλλά και για την υγεία του. ‘’Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή’’ Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και του Open, έκανε μία δίωρη τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του ειδησεογραφικού τμήματος […]

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την επανεμφάνισή του μετά από καιρό και μιλώντας για όλους και για όλα. Έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις στα σενάρια για ΠΑΟΚ, Οpen αλλά και για την υγεία του.
‘’Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή’’
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και του Open, έκανε μία δίωρη τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του ειδησεογραφικού τμήματος του Open, έχοντας βάση το ξενοδοχείο ‘’Porto Karras’’ της Χαλκιδικής.

Κατά τη διάρκεια της έκανε σαφές ότι το κανάλι δεν πωλείται και ευχαρίστησε όλους για την προσπάθειά τους: ‘

’Το Open επιβεβαίωσε ότι είναι ανοικτό κι ανεξάρτητο κανάλι. Ο κόσμος μας ένιωσε δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Ήταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Για αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας’’. Είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε επίσης ότι θα ήταν τρελός. Να αφήσει χωρίς συνέχεια μία επένδυση 100εκ.ευρώ.

Παράλληλα σχετικά σενάρια πώλησης του ΠΑΟΚ, τόνισε ξεκάθαρα και με νόημα :

‘’Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή’’, βάζοντας φρένο σε όσους καλλιεργούν τις συγκεκριμένες φήμες.

Tέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα σενάρια για υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Λόγω των ελάχιστων δημοσίων εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα.

Διαβεβαίωσε ότι χαίρει άκρας υγείας , συνεχίζει να δουλεύει 16-18 ώρες την ημέρα και δήλωσε ότι έχει κάνει 3 δόσεις του εμβολίου για τον Covid-19. Ωστόσο αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις λόγω του συγχρωτισμού με πολλούς ανθρώπους που αυτό το διάστημα είναι επικίνδυνος λόγω της πανδημίας.
Έκλεισε το συγκεκριμένο θέμα με μία χαρακτηριστική ρώσικη παροιμία αναφερόμενος σε αυτούς που διασπείρουν τις φήμες: ‘’Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους’’!
Αναμένονται άμεσα και νέες επαφές του Ιβάν Σαββίδη με εργαζόμενους του Οpen,ώστε να ξεκαθαρίσει εντελώς η κατάσταση και σταματήσει η φημολογία την οποία απέδωσε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, σε κακόβουλες πηγές.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ