Έδειξε τον φταίχτη ο Μπουφόν!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης του από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας. Μετά και το 2ο αποτυχημενο χτύπημα, για μια θέση σε τελική φάση μουντιάλ.

Παρά την τεράστια διάκριση στο Euro που μας  πέρασε, η αποτυχία κόντρα στα Σκόπια ήταν ισχυρό σοκ, για να μην ληφθεί υπόψιν. Μια αποτυχία που, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε παραίτηση. Κάτι που περιμένουν μάλιστα και άμεσα.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μάλιστα δεν μάσησε τα λόγια του, σε πρόσφατη συνέντευξη. Ο εμβληματικός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής κατηγόρησε τον Μαντσίνι για τις επιλογές του, οι οποίες κόστισαν στην ΕΘνική την παρουσία της σε τελική φάση Μουντιάλ.

“Ο Μαντσίνι ήταν ο βασικός αρχιτέκτονας της αναγέννησής μας, με την κατάκτηση του Euro. Ωστόσο, φέρει επίσης ευθύνη μετά από τέτοια αποτυχία. Υπήρχαν πολλοί τρόποι για να αποκλειστείς. Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα αν αποκλειόμασταν στα πέναλτι από την Πορτογαλία. Αλλά αν χάνεις από τη Βόρεια Μακεδονία, είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ