Η Σενεγάλη πανηγύρισε νίκη - πρόκριση με 2-0 επί  του Πράσινου Ακρωτηρίου και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Σενεγάλη πανηγύρισε νίκη – πρόκριση με 2-0 επί  του Πράσινου Ακρωτηρίου και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Συγκεκριμένα, η Σενεγάλη άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε με κεφαλιά στον επιθετικό της Λίβερπουλ, ο οποίος με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια, γράφοντας το 1-0.

Ο Μανέ αν και ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, στάθηκε άτυχος αφού λίγα λεπτά αργότερα, στο 70′, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης που είχε με κεφαλιά με τον κίπερ της αντίπαλης ομάδας στο 56′, Βοζίνια, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά για τα ελληνικά δεδομένα; Μα φυσικά πως στην μάχη “Σισέ – Γκάρι Ροντρίγκες” για τον Ολυμπιακό νικητής ηταν ο πρώτος.

Ο Γκάρι μαζεύει βαλίτσες και γυρίζει πίσω. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συμπαίκτες του τον χρειάζονται εξάλλου.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ