Ο Αυστριακός μέσος έκανε αποφόρτιση.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.

Ο πρώτος αγώνας έγινε επί κροατικού εδάφους, με τον επαναληπτικό να ακολουθεί μία εβδομάδα μετά στην Τούμπα (17/08, 20.30).

Δεν είχαμε νικητή στο στάδιο Πολζούτ, καθώς οι δύο αντίπαλοι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0). Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη.

H προετοιμασία της ελληνικής ομάδας ξεκίνησε το Σάββατο (12/08), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του στο ομαδικό πρόγραμμα τον Στέφαν Σβαμπ που έκανε αποφόρτιση.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (12.08) στη Νέα Μεσημβρία την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Χάιντουκ και όπως είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες πριν την έναρξη του προγράμματος, μοναδικός στόχος όλων μέχρι την Πέμπτη είναι η πρόκριση στα Play Offs του UEFA Europa Conference League.

Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του Σπλιτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με τακτική και παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ο Στέφαν Σβαμπ έμεινε στο γυμναστήριο για προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (13.08) θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ