Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να έχει ένα καταπληκτικό κορμί αλλά δεν το έχει χτίσει με διατροφή, σύμφωνα με τον Τζόσουα Κινγκ. Ο επιθετικός της Γουότφορντ, αποκάλυψε πως το παιδί-θαύμα της Ντόρτμουντ τρώει… ό,τι βρει μπροστά του. Και με κάποιο τρόπο παραμένει «κομμάτια» και εκρηκτικός μέσα στο γήπεδο! Ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας, […]

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να έχει ένα καταπληκτικό κορμί αλλά δεν το έχει χτίσει με διατροφή, σύμφωνα με τον Τζόσουα Κινγκ. Ο επιθετικός της Γουότφορντ, αποκάλυψε πως το παιδί-θαύμα της Ντόρτμουντ τρώει… ό,τι βρει μπροστά του. Και με κάποιο τρόπο παραμένει «κομμάτια» και εκρηκτικός μέσα στο γήπεδο!

Ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας, Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να έχει ένα καταπληκτικό κορμί αλλά δεν το έχει χτίσει με διατροφή, σύμφωνα με τον Τζόσουα Κινγκ. Ο επιθετικός της Γουότφορντ, αποκάλυψε πως έχει μείνει σχεδόν εντυπωσιασμένος από την πείνα που έχει σε μόνιμη βάση ο συμπατριώτης του. «Είναι απλά ένα θηρίο» ανέφερε ο συμπατριώτης του  στο podcast του Μπεν Φόστερ. «Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να τρώει τόσο πολύ όσο αυτός. Σίγουρα τα παίρνει σε όγκο και ναι είναι “κομμάτια”, αλλά δεν ξέρω πως. Τρώει σαν… αρκούδα».

Φυσικά, πέρα από απίστευτος σκόρερ, ο Χάαλαντ παραμένει και ένα κορυφαίος αθλητής. Πανύψηλος και δυνατός, ο Νορβηγός είναι κατέγραψε το ταχύτερο σπριντ της περασμένης σεζόν στη Bundesliga. Όλα αυτά ενώ εντυπωσιάζει και με τα γκολ του τους πάντες στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ