Λέτε;

Είναι θέμα ωρών να κλείσει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον τον ένα από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Με τους Κάρμο και Γκαστόν να είναι αυτή την στιγμή πιο κοντά στο να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ της Πόρτο είναι μια από τις πρώτες επιλογές του προπονητή και μια πιο εφικτή περίπτωση, ενώ φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο και το θέμα του Γκαστόν Ερνάντες. Μετά την νέα βελτιωμένη προσφορά του Ολυμπιακού στην Σαν Λορέντζο.

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι ότι θα κλείσει αρχικά ο Κάρμο με την μορφή δανεισμού, ενώ σε εξέλιξη είναι και το θέμα του Αργεντινού στόπερ της Σαν Λορέντζο, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου αμυντικού.

Πάντως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φήμη για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κώστας Μανωλάς. Που μένει ελεύθερος από την Αραβική Σάρια που αγωνίζεται και λήγει το συμβόλαιο του το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι γνωστό ότι ο παίκτης έχει καλές επαφές με την διοίκηση του Ολυμπιακού και εξετάζεται και αυτή η περίπτωση.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ