Mατς που... ξεχάστηκε ήδη έγινε στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Έμειναν στο …μηδέν! – Mατς που… ξεχάστηκε ήδη έγινε στο Περιστέρι. Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους (που έπαιζαν με 10 από το 56′ λόγω αποβολής του Κούντε) να συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Πιο δραστήριος ο Αστέρας, ο Σουρλής τη μεγαλύτερη ευκαιρία

Ο Γιουμπιτάνα «ζωήρεψε» τον Ατρόμητο

Με 10 ο Ατρόμητος, ο Αστέρας δεν βρήκε κάποιο γκολ

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε το σημερινό (2/10) παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης, που δεν είχε ιδιαίτερα πολλές φάσεις όμως κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος. Ετσι οι Περιστεριώτες παρέμειναν χαμηλά στην κατάταξη και χωρίς νίκη, ενώ οι Αρκάδες βρέθηκαν ακόμη πιο κοντά στην εξάδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Τσιντώτα κάτω από τα γκολπόστ, τους Κεσχρίντα, Τσακμάκη, Τζαβέλλα, Ντε Μποκ τετράδα στην άμυνα, τους Εντερ, Κουντέ, Καμαρά στον άξονα με τον τελευταίο να έχει πιο δημιουργικό ρόλο, τους Ρομπάιγ, Βαλένσια στα άκρα και τον Ανγκέλσκι στο «9».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Γκαρθία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμη τετράδα στην άμυνα, τους Μουνάφο, Σουρλή στα «6αρο-8άρια», τους Ρεγκίς, Καλτσά στα άκρα και τον Μπαρτόλο πίσω από τον «φουνταριστό» Μάντζη.

Πιο δραστήριος ο Αστέρας, ο Σουρλής τη μεγαλύτερη ευκαιρία
Σέντρα στο ματς και το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε σετ τέμπο, καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη προσοχή στα «μετόπισθέν» τους.

Ο Αστέρας πάντως ήταν πιο απειλητικός/δραστήριος και εκείνος που πάτησε με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, καθώς με τον Μπαρτόλο βρήκε σε ορισμένες περιπτώσεις κενούς χώρους από τον άξονα και παράλληλα ο Καλτσάς ήταν κινητικός από τα δεξιά.

Ο Αργεντινός «έφτιαξε» με κάθετη ανάπτυξη την καλή φάση του Σουρλή στο 22′ (ο Τσιντώτας αντέδρασε σωστά στο μεταξύ τους τετ α τετ), ενώ στο 41′ ο ίδιος δεν βρήκε την μπάλα για εκατοστά και από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από σέντρα του Καλτσά.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του είχε ένα επικίνδυνο σουτ του Κούντε στο 19′ που πέρασε άουτ, ο Κεσχρίντα πήρε πρωτοβουλίες από την πλευρά του, αλλά η ανάπαυλα βρήκε την αναμέτρηση χωρίς σκορ και ιδιαίτερα «τρελό» ρυθμό.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ