Ο στόχος επετεύχθη για την Ατλέτικο, η οποία έπειτα από καρέ ηττών στην Primera Division επέστρεψε στα τρίποντα επί της Ράγιο Βαγιεκάνο επικρατώντας με 2-0. Στο πρώτο ματς του 2022 ήταν απλά Ατλέτικο… Ουσιαστική στο δημιουργικό κομμάτι και παθιασμένη αμυντικά. Έτσι έφθασε στη νίκη επί της Βαγιεκάνο με 2-0 και ανάσανε έπειτα από τέσσερις ήττες […]

Ο στόχος επετεύχθη για την Ατλέτικο, η οποία έπειτα από καρέ ηττών στην Primera Division επέστρεψε στα τρίποντα επί της Ράγιο Βαγιεκάνο επικρατώντας με 2-0.
Στο πρώτο ματς του 2022 ήταν απλά Ατλέτικο… Ουσιαστική στο δημιουργικό κομμάτι και παθιασμένη αμυντικά. Έτσι έφθασε στη νίκη επί της Βαγιεκάνο με 2-0 και ανάσανε έπειτα από τέσσερις ήττες για πρώτη φορά στα 10 χρόνια παρουσίας του Σιμεόνε στον πάγκο της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ροχιμπλάνκος» που αγωνίστηκαν χωρίς τον αρχηγό τους Κόκε και τους Γκριεζμάν, Φέλιξ και Ερέρα λόγω κορωνοϊού και καραντίνας, ήταν o Άνχελ Κορέα.

Ο Αργεντινός άσος ήταν ο παίκτης που στο 28′ έδωσε το προβάδισμα στους «ροχιμπάνκος» και στο 53′ διαμόρφωσε το 2-0 με τους Μαδριλένους ειδικά στο β’ ημίχρονο. Και το λέμε αυτό βασιζόμενοι στην εικόνα τους, αλλά και στις ευκαιρίες που είχαν, αφού πλην του 2-0 είχαν τουλάχιστον τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν. Στο 53′ με το ανάποδο του Λεμάρ, στο 67′ με το δοκάρι του Καράσκο και στο 80′ με τον Κορέα που άγγιξε το χατ τρικ. του 53′ είδαν τον Λεμάρ στο 57′ και τον Καράσκο στο 67′. Έτσι η Ατλέτικο επικράτησε με 2-0 και μπήκε στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σημειωθεί, βέβαια, και η ξεχωριστή στιγμή στο 76′ με όλο το γήπεδο να αποθεώνει τον Κολομβιανό άσο της Ράγιο και πρώην της Ατλέτικο, Ρανταμέλ Φαλκάο που μπήκε στη θέση του Κομεσιάνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ