Στα… ραντάρ του Τσόλo Σιμεόνε εκ νέου ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος! Ο Αργεντίνος κόουτς όμως έχει και ανταγωνισμό… Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει βάλει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης το όνομα του διεθνή Έλληνα πορτιέρε. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Έλληνας κίπερ μπήκε και στο στόχαστρο των πρωταθλητών Γαλλίας. Σύμφωνα […]

Στα… ραντάρ του Τσόλo Σιμεόνε εκ νέου ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος! Ο Αργεντίνος κόουτς όμως έχει και ανταγωνισμό…

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει βάλει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης το όνομα του διεθνή Έλληνα πορτιέρε.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Έλληνας κίπερ μπήκε και στο στόχαστρο των πρωταθλητών Γαλλίας.

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» και τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχουν πολύ ψηλά τον Έλληνα πορτιέρο και πλησίασαν στην Μπενφίκα για να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις για τον Βλαχοδήμο.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε υπάρξει διερευνητική κρούση προς τους «αετούς», οι οποίοι ωστόσο δεν ήθελαν να μπουν σε διαδικασία πώλησης του βασικού τους πορτιέρε.

Πλέον, η Μπενφίκα φέρεται πρόθυμη να συναινέσει στην παραχώρηση του με ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ, με την Ατλέτικο να θέλει να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα, προκειμένου να γλιτώσει κάποια χρήματα.

Μεταξύ αυτών και οι Ερέρα και Κοντόγκμπια. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με την πορτογαλική ομάδα εκπνέει το 2024.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ