Φυσικά λόγος για Athens Goalkeepers Academy την οποία αυτοαποκαλείται μάλιστα <<φροντιστήριο τερματοφυλάκων». Μία ακαδημία που τώρα έχει γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο με το νέο της αστέρι. Ο λόγος για τον 18 χρονο της ακαδημίας Δημήτρη Σταματάκη οποίος κατευθείαν από την Athens Goalkeepers Academy  βρέθηκε να κλείνει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Ατλέτικο. Ο […]

Φυσικά λόγος για Athens Goalkeepers Academy την οποία αυτοαποκαλείται μάλιστα <<φροντιστήριο τερματοφυλάκων».

Μία ακαδημία που τώρα έχει γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο με το νέο της αστέρι. Ο λόγος για τον 18 χρονο της ακαδημίας Δημήτρη Σταματάκη οποίος κατευθείαν από την Athens Goalkeepers Academy  βρέθηκε να κλείνει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Ατλέτικο.

Ο Δημήτρης Σταματάκης σίγουρα αποτελεί πρότυπο κάθε φιλόδοξου ποδοσφαιριστή.

Χωρίς καν να ανήκει σε καμία ομάδα και να παίζει σε κανένα πρωτάθλημα με τα εφόδια της Athens Goalkeepers Academy  βρέθηκε να συνεργάζεται με τιτάνες του ποδοσφαιρικού κλάδου υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με ρήτρα παραχώρησης που τέθηκε στα 30 εκατ. ευρώ!

Με την δράση της ακαδημίας να παρέχει στους σπουδαστές της πολλά εφόδια και βάσεις ο Δημήτρης Σταματάκης έκανε ένα μεγάλο βήμα για το οποίο κάποιοι παλεύουν χρόνια.

Η Athens Goalkeepers Academy είχε εξασφαλίσει για τους σπουδαστές της μία επίσκεψη του  Λουίς Γιόπις, προπονητή τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος επέλεξε 20 σπουδαστές της ακαδημίας για να δοκιμαστούν σε ισπανικές ομάδες.

Εκεί είναι που ξεχώρισαν αμέσως το ιδιαίτερο ταλέντο του Δημήτρη Σταματάκη και φυσικά πόσο καλή δουλειά είχε κάνει μαζί του η ακαδημία.

Αμέσως κίνησαν διαδικασίες για να αξιοποιήσουν αυτό τα ταλέντο.

Ο 16χρονος τότε Δημήτρης Σταματάκης δεν ήθελε να φύγει από την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν περίμεναν την ενηλικίωση του για να αρχίσει το όνειρο-καριέρα.

Παρακολουθώντας πάντα ολη αυτήν την περίοδο την ανάπτυξη και πρόοδο του.

Κάτι το ανέλπιστο θα λέγαμε από μία ακαδημία η οποία απ ότι φαίνεται έχει να δώσει πολλά.

Σε μία κίνηση για το μέλλον προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης! Η Ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού και Έλληνα τερματοφύλακα, Δημήτρη Σταματάκη.

Στα πρώτα του λόγια είπε: «Για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, μία τέτοια μεταγραφή είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό!»

Ο Δημήτρης Σταματάκης αναμένεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ζωής του και από εδώ και στο εξής θα φοράει τη «ροχιμπλάνκος» φανέλα, καθώς η Ατλέτικο τον ένταξε στις ακαδημίες της μετά τα σχετικά δοκιμαστικά που είχε κάνει, έχοντας εντυπωσιάσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ