Ο ΠΑΟΚ τρέχει να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος από το μέτριο ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα. Αξιοσημείωτος παράγοντας είναι τα κερδισμένα πέναλτι την φετινή σεζόν για τον δικέφαλο του Βορρά. Φυσικά οι μεν βλέπουν και λένε τα δικά τους, και οι δε συνεχίζουν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα. Άλλωστε και το πέναλτι […]

Ο ΠΑΟΚ τρέχει να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος από το μέτριο ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα.

Αξιοσημείωτος παράγοντας είναι τα κερδισμένα πέναλτι την φετινή σεζόν για τον δικέφαλο του Βορρά.

Φυσικά οι μεν βλέπουν και λένε τα δικά τους, και οι δε συνεχίζουν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα. Άλλωστε και το πέναλτι μέρος του παιχνιδιού είναι.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα στο ευρωπαϊκό top-5 με τις ομάδες που έχουν πάρει τα περισσότερα πέναλτι, όπως αναφέρει η έρευνα του football-observatory.com. Μια έρευνα η οποία αφορά 31 Λίγκες και τα κερδισμένα πέναλτι που έχει κάθε ομάδα, σε σχέση με τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργεί.

Μεγάλος ωφελημένος από τα πολλα κερδισμένα πέναλτι του ΠΑΟΚ, είναι ασφαλώς ο Γιάσμιν Κούρτιτς που με το σημερινό που ευστόχησε για το 1-0 του ΠΑΟΚ επί του Βόλου, και να φτάνει  το 14ο του τέρμα μέσα στη σεζόν, και να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ