Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και αδυνατούσε να φτάσει σε τελικές ευκαιρίες έχοντας μερικές κακές αποφάσεις στις εκτελέσεις από τους Βερστράτ - Κάρλσον με τους Μορόν - Σουλεϊμάνοφ αντίστοιχα να μην έχουν μπει στην εξίσωση.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και αδυνατούσε να φτάσει σε τελικές ευκαιρίες έχοντας μερικές κακές αποφάσεις στις εκτελέσεις από τους Βερστράτ – Κάρλσον με τους Μορόν – Σουλεϊμάνοφ αντίστοιχα να μην έχουν μπει στην εξίσωση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Άκη Μάντζιου μπήκε δυνατά με στόχο να βρει ένα γκολ και το κατάφερε στο 55′ όταν ο Φεράρι έβγαλε υπέροχη σέντρα από τ’ αριστερά και ο Σουλεϊμάνοφ πρόλαβε τον Τσαούση και με κεφαλιά νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ηπειρώτες ήρθε η αποβολή του Τζίνο στο 61′ με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Βερστράτ, αλλάζοντας την αριθμητική ισορροπία του ματς

Ο Άκης Μάντζιος φρέσκαρε την επίθεση της ομάδας του περνώντας τους Μενέντες – Σαμόρα αντί των Παναγίδη – Κάρλσον και ο Άρης συνέχιζε να πιέζει τον ΠΑΣ για να βρει ένα ακόμη τέρμα κλειδώνοντας το τρίποντο.

Στο 73′, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα όταν ο Φεράρι σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει στον Σαμόρα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ καθώς βρήκε στο χέρι του Κοσταρικανού επιθετικού. Τελικώς το κατάφεραν στο 75′ με τον Νταρίντα να σουτάρει και τον Κλέιμαν ν’ αποκρούει αλλά ο Μενέντες εξαπέλυσε νέο σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και ο Σαμόρα έγινε παραλήπτης στέλνοντάς την στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Μάλιστα, ο 21χρονος άσος έχασε σημαντική ευκαιρία να βρει ξανά δίχτυα στο 87′ όταν επιχείρησε ωραίο πλασέ που σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ