Απογοητευμένος ο Τούχελ μετά τον αποκλεισμό: «Πικρή νύχτα για εμάς»

Απογοητευμένος ο Τούχελ μετά τον αποκλεισμό: «Πικρή νύχτα για εμάς»

Η Μπάγερν Μονάχου και η Φράιμπουργκ συναντήθηκαν στην «Allianz Arena», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γερμανίας DFB Pokal.

Στους αγώνες της Bundesliga οι Βαυαροί είχαν φθάσει σε άνετες επικρατήσεις, με 4-1 εκτός έδρας και με 5-0 εντός.

Τώρα, όμως, οι αντίπαλοί τους έφθασαν στο «διπλό» πρόκρισης στους «4» με 2-1, σοκάροντας τους αντιπάλους τους μες στο «σπίτι» τους.

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό άνοιξε το σκορ στο 19’, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους.

Ο Νίκολας Χέφλερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 27’ και ο Λούκας Χέλερ ολοκλήρωσε την ανατροπή και την έκπληξη στο 90’+5’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από χέρι του Μουσιάλα εντός περιοχής.

«Είναι μια πικρή νύχτα για εμάς, ειδικά σε έναν αγώνα νοκ άουτ», δήλωσε ο νέος προπονητής της Μπάγερν και συνέχισε: «Υπήρχαν δύο σουτ από την Φράιμπουργκ. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, είναι το Κύπελλο. Είμαστε αρκετά αθλητικοί, για να ξέρουμε τι χρειαζόμαστε για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να αποδεχθούμε αυτήν την ήττα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι του Σαββάτου στην Bundesliga, γιατί είναι πολύ κοντά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κρίστιαν Στράιχ, σχολίασε: «Δυσκολέψαμε την Μπάγερν, ενώ το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε λίγο με… χάντμπολ. Είναι καλό που μπορέσαμε να νικήσουμε στο Μόναχο (σ.σ. σε 24 αγώνες στην Βαυαρία, η Φράιμπουργκ νίκησε για πρώτη φορά στην Ιστορία της). Ολα έπρεπε να  λειτουργήσουν ιδανικά για να νικήσουμε και χρειαζόμασταν λίγη τύχη».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ