Αποφυλακίζεται ο Ντάνι Άλβες!

Παρά την αρνητική εισήγηση από την πλευρά της Εισαγγελίας στο αίτημα του Βραζιλιάνου άσου Ντάνι Άλβες να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη. Η απόφαση που τελικά ελήφθη είναι να αποφυλακιστεί. Προσωρινά καταβάλλοντας υψηλότατη εγγύηση.

Toυ επιβλήθηκε, επίσης, περιοριστικός όρος να εμφανίζεται στο δικαστήριο. Μια φορά την εβδομάδα. Του αφαίρουνται και τα δύο διαβατήρια (βραζιλιάνικο και ισπανικό) που έχει στην κατοχή του.

Αποφυλακίζεται ο Ντάνι Άλβες!

«Πιστεύω στην δικαιοσύνη, δεν θα διαφύγω. Θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας». Είπε κατά την ακρόαση ο Άλβες. Με την πλευρά της Εισαγγελίας να τονίζει ότι είναι αρνητική στο αίτημα καθώς τον έκρινε ύποπτο φυγής.

Η Εισαγγελία, μάλιστα, έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης των 4,5 χρόνων φυλάκισης που του έχει επιβληθεί από το δικαστήριο που έγινε πριν από έναν μήνα, καθώς θέλει να αυξηθεί η ποινή του πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο Άλβες καταδικάστηκε από τις ισπανικές αρχές για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 23χρονης κοπέλας, τον Δεκέμβριου του 2022. Ήταν στην φυλακή τους τελευταίους 15 μήνες.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ