Παίκτης της Ίντερ είναι ο 16χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που αγωνιζόταν μέχρι φέτος τον Ατρόμητο, Χρήστος Αλεξίου, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες. Ο Ατρόμητος θα βάλει έσοδα στο ταμείο του από τον δανεισμό του νεαρού παίκτη στους «νερατζούρι». Eνώ σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μετακομίσει στην Ίντερ με κανονική μεταγραφή. Tότε οι Περιστεριώτες θα αυξήσουν περαιτέρω […]

Παίκτης της Ίντερ είναι ο 16χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που αγωνιζόταν μέχρι φέτος τον Ατρόμητο, Χρήστος Αλεξίου, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος θα βάλει έσοδα στο ταμείο του από τον δανεισμό του νεαρού παίκτη στους «νερατζούρι». Eνώ σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μετακομίσει στην Ίντερ με κανονική μεταγραφή. Tότε οι Περιστεριώτες θα αυξήσουν περαιτέρω τα έσοδά τους και παράλληλα έχουν προβλεφθεί. Kαι μπόνους για συμμετοχή στην πρώτη ομάδα κι όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ για την παραχώρηση του 16χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Αλεξίου με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι «νερατζούρι» διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους μεταγραφής του. Eφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη στο διάστημα της παραμονής του στις Ακαδημίες.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει την Ίντερ για την ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων. Kαι για τη συνεργασία, ενώ θέλει να ευχηθεί στον Χρήστο υγεία και κάθε επιτυχία.»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ