Σκληρή απάντηση από την ΑΕΛ σε Μπαντιμπανγκά

Ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά είπαμε και προσφάτως πως είναι ο πιο καλτ σκόρερ των τελευταίων ωρών.

Ο παίκτης της Αν. Καρδίτσας παστέλωσε γκολάκι κόντρα την ΑΕΛ και πανηγύρίσε σαν τον …Μουσλίμοβιτς στην Τουρκία, βγάζοντας την φανέλα του και κάνοντας την σημαία με το σημαιάκι του κόρνερ.

Αυτό που προκάλεσε όμως ηταν το σκεμπεδάκι του. Πράγμα που σχολίασε σε ανακοίνωση της και η ΑΕΛ:

“Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά την διοίκηση της Αναγέννηση Καρδίτσας για την εξαίρετη φιλοξενία, αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και ειδικά τους πρώην ποδοσφαιριστές μας Κουτσιανικούλη, Καρανίκα και Μπαντιμπανγκά για την υπέροχη συμπεριφορά τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας μετά το τρίτο γκολ του Γλυνού.

Σε ανταμοιβή τους για αυτή την συμπεριφορά τους, στον μεν Κουτσιανικούλη είναι έτοιμος ο σύλλογος παλαιμάχων της ΑΕΛ και ο κ. Παραφέστας να του προσφέρουν την θέση του έξω δεξιά, στον Καρανίκα δωρεάν θεραπεία από τον γιατρό μας κ. Μπασδέκη και τον φυσικοθεραπευτή μας κ. Ζαχαρή για τα προβλήματα που του προκάλεσε στην μέση ο νεαρός Μαυριάς στα δύο πρώτα γκολ και στον ημίγυμνο Μπατιμπανγκά η διατροφολόγος της ομάδας μας θα του κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος, γιατί η κοιλιά του σου δίνει την εντύπωση ότι είναι έγκυος.

Όταν η ΑΕΛ διώχνει παίκτες το κάνει πάντοτε δικαιολογημένα και δεν αδικεί κανένα, με κριτήριο πάντοτε πρώτα τον χαρακτήρα και μετά όλα τα άλλα.

Η αγνωμοσύνη στον κ. Κούγια που τους χρυσοπλήρωσε και η αγνωμοσύνη στην φανέλα της ΑΕΛ που είχαν την τιμή να φορέσουν είναι το μεγαλύτερο ποινικό αδίκημα.”




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ