Ανακοίνωση από την ΑΕΛ

Τη στήριξη και την αντίδραση των τοπικών αρχών ζητά η ΑΕΛ. Για το θέμα που έχει προκύψει από χθες με την ανάκληση των δελτίων. Πέντε ποδοσφαιριστών της, κάνοντας λόγο για «θεσμικό έγκλημα χωρίς προηγούμενο».

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί τον Δήμαρχο Λαρισαίων. Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και όλους τους βουλευτές του Νομού Λάρισας. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θεσμικό έγκλημα χωρίς προηγούμενο που συντελείται από χθες εις βάρος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Με την αδικαιολόγητη ανάκληση των δελτίων πέντε (5) ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ από την αρμόδια επιτροπή (Ε.Ι.Π.) της Ε.Π.Ο.

Το γεγονός ότι σεβόμαστε τους θεσμούς και τις ανεξάρτητες αρχές, δεν σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε τα εγκλήματα που συντελούνται εις βάρος μας με στόχο τον εκφοβισμό ή τον εκβιασμό.

Η τοπική κοινωνία αφουγκραζόμενη πλήρως τον δίκαιο αγώνα της λαοφιλούς ΑΕΛ για την πολυπόθητη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία με ταυτόχρονη τήρηση των κανόνων και της κείμενης νομοθεσίας, έχει την απαίτηση και οι τοπικοί άρχοντες σύσσωμοι να αποδοκιμάσουν αυτές τις επαίσχυντες πρακτικές και να αναδείξουν την ενότητα και τη σύμπνοια που μας διακατέχει αναφορικά με το μεγαλείο και την ιστορία της ΑΕΛ.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΛ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ