Επιστροφή στην δράση για την 12η αγωνιστική της Bundelisiga, μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου. Διαιτητής: Siebert D. (Γερ) Γήπεδο: WWK Αρένα (Άουγκσμπουργκ) Χωρίς τον Τζόσουα Κίμιχ παρατάχθηκε απόψε η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος ήρθε σε επαφή με […]

Επιστροφή στην δράση για την 12η αγωνιστική της Bundelisiga, μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου.

Διαιτητής: Siebert D. (Γερ)

Γήπεδο: WWK Αρένα (Άουγκσμπουργκ)

Χωρίς τον Τζόσουα Κίμιχ παρατάχθηκε απόψε η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος ήρθε σε επαφή με ένα άτομο θετικό στον Covid-19 και τέθηκε σε αυτοπεριορισμό για μια εβδομάδα. Στο τοπικό ντέρμπι του Μονάχου οι δύο ομάδες έψαξαν την νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Από την μία οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Και από την άλλη πλευρά η Μπάγερν για να διατηρήσει το +4 από την Ντόρτμουντ.

Πρώτο ημίχρονο 2-1

Δεν ξεκίνησε καλά η πρωταθλήτρια μετά την διακοπή αφού αιφνιδιάστηκε από την γηπεδούχο και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 2-1. Έβγαλε αντίδραση μετά το 1-0, αλλά η άμυνα της είχε θέματα.

♦Ο Mads Pedersen δείχνει ψυχραιμία μέσα στην περιοχή και με τρομερό σουτ στην δεξιά πλευρά κάνει το 1-0 στο 23′.

♦Ο Iago με την εξαιρετική τεχνική του και κάνει μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή, όπου ο Andre Hahn καταφέρνει να την μετατρέψει σε γκολ. Στέλνει την μπάλα με κεφαλιά μέσα από το αριστερό δοκάρι και βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Το 2-0 στο 36΄είναι γεγονός.

Ο Robert Lewandowski εξαπολύει ένα απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή και κέρδισε τον τερματοφύλακα με σουτ στο κέντρο της εστίας. Κάνει το 2-1 στο 38′ και ξαναβάζει στο παιχνίδι την ομάδα του.

Δεύτερο ημίχρονο

Επιθετικός μονόλογος για την φιλοξενούμενη το δεύτερο μέρος, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Από την άλλη η γηπεδούχος ήταν επικίνδυνη στην κόντρα, και ο αγώνας ήταν σε τεντωμένο σχοινί. Τελικά η διακοπή της έκανε κακό, αφού επανήλθε με ήττα.

Οι καλύτερες ευκαιρίες της στο 50′ με τον Robert Lewandowski που βρήκε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή και έκανε ένα απευθείας σουτ πάνω από τα δοκάρια. Η δεύτερη καλή ευκαιρία ήρθε στο 74′ με τον Alphonso Davies που με σουτ από μέση απόσταση, πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Ο Thomas Muller  έχασε μια καθαρή ευκαιρία από την μικρή περιοχή. Έστειλε την μπάλα μετά από μια επαναφορά λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι στο 84′.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ