Αβέβαιο το μέλλον του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην Τσέλσι.

Αβέβαιο το μέλλον του Αντόνιο Ρούντιγκερ στην Τσέλσι. Ο Γερμανός αμυντικός από τη στιγμή έλευσης του Τόμας Τούχελ στους «μπλε» αναγεννήθηκε. Όσο, βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία τους, ο Φρανκ Λάμπαρντ απλώς δεν «υπήρχε». Είχε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής και όταν αγωνιζόταν ήταν ασταθής και έκανε πολλά βεβιασμένα λάθη.

Έφυγε ο Άγγλος τεχνικός, έφυγαν και οι άσχημες εμφανίσεις του αμυντικού. Με τον Τόμας Τούχελ στο τιμόνι της αγγλικής ομάδας ο Ρούντιγκερ αναστήθηκε. Απέκτησε ρόλο στην ομάδα και μάλιστα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Champions League.

Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο 28χρονος αμυντικός «εκμεταλλευόμενος» τις καταπληκτικές εμφανίσεις του αλλά και τη ζήτηση που έχει από άλλους συλλόγους έχει αυξήσει το κασέ του. Ζητά γύρω στις 200.000 ευρώ την εβδομάδα. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδα μέχρι πρόσφατα ήταν σε συζητήσεις μαζί του προκειμένου να ανανεώσει.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να μείνει. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sky Sports» η Τσέλσι έχει «παγώσει» τις συζητήσεις και δείχνει να τον αφήνει να τραβήξει τον δρόμο του. Ο Ρούντιγκερ βρίσκεται στο στόχαστρο πολύ μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μάλιστα ο Αντσελότι έχει εζαλήσει τον Πέρεθ να τον πάρει όσο όσο!  Μιλιτάο και Ρούντιγκερ; Αυτό δεν χάνεται. Έτσι σκέφτεται καθημερινά ο Ιταλός. Και έχει μονίμως στο τηλέφωνο τον Ισπανό πρόεδρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ