Ο Άντριαν Κλίφτον κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη της φυλακής και να βρεθεί στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το δικό του παραμύθι ζει ο Άντριαν Κλίφτον. Ο παίκτης της Μπόρεχαμ Γουντ το 2009 βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αλλά ξεπέρασε την περιπέτεια του. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πλέον βρίσκεται να αγωνίζεται στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Ίαν Ράιτ ήταν αυτός, που βοήθησε τον Κλίφτον, να ξεπεράσει την περιπέτεια του. Ο θρύλος της Άρσεναλ το 2009 ήταν παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ «Football Behind Bars», δηλαδή το πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ο Ράιτ τότε συνάντησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε αποτύχει στα δοκιμαστικά σε Άρσεναλ, Νόριτς και Γουέστ Χαμ.

Ο Κλίφτον όταν απέτυχε στα δοκιμαστικά πήρε την κάτω βόλτα και κατέληξε στην φυλακή. Το ντοκιμαντέρ του Ράιτ τον είχε κάνει να πιστέψει ξανά στον εαυτό του και να επιστρέψει στον ίσιο δρόμο. Από τότε αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο και πλέον φοράει τη φανέλα της Μπόρεχαμ Γουντ.

Με τη Μπόρεχαμ Γουντ ο Κλίφτον έφτασε να αγωνίζεται στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε συνέντευξη του ο ίδος ανέφερε για τον Ίαν Ράιτ: «Τον ευχαριστώ… Τι άλλο να πω; Πάντοτε υπάρχει ελπίδα. Βλέπετε που μπορεί να φτάσει κάποιος όταν τον πιστέψουν και σε πιστέψει ένας άνθρωπος όπως ο Ίαν Ράιτ… Εμένα το success story μου είναι η διαφορά που έκανε στη ζωή μου! Τον ευχαριστώ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ