Ησυχία δεν έχει ο Πέδρο Μάρτινς φέτος στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των “Ερυθρολεύκων” έχει βαλθεί να ανακαέψει εντελώς την τράπουλα. Ψάχνοντας το κάτι διαφορετικό. Το κάτι παραπάνω στην φετινή πορεία. Αυτό που έλειπε από τις τελευταίες σεζόν. Τι ήταν όμως αυτό που είχε αφήσει “απείραχτο” τον τελευταίο καιρό; Η θέση του επιθετικού φυσικά. Ο Γιουσέφ […]

Ησυχία δεν έχει ο Πέδρο Μάρτινς φέτος στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των “Ερυθρολεύκων” έχει βαλθεί να ανακαέψει εντελώς την τράπουλα. Ψάχνοντας το κάτι διαφορετικό. Το κάτι παραπάνω στην φετινή πορεία.

Αυτό που έλειπε από τις τελευταίες σεζόν.

Τι ήταν όμως αυτό που είχε αφήσει “απείραχτο” τον τελευταίο καιρό; Η θέση του επιθετικού φυσικά.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν βαικός και αναντικατάστατος στα ματς των Πειραιωτών. Και είχε πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του.

Ο Μαροκινός, από το 2019 έχει 105 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βάλει 57 τέρματα. Η εικόνα του όμως, το τελευταίο διάστημα, έχει βάλει σε σκέψεις τον Πορτογάλο.

Συν τοις άλλοις, το καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Τικίνιο. Μία μεγάλη κίνηση για τους “ερυθρόλευκους”. Που αφορά σε έναν παίκτη με τεράσιες ικανότητες.

Με τις φανέλες των Βιτόρια Γκιμαράες, Νασιονάλ Μαδέιρα και Πόρτο, είχε σε 153 αγώνες 64 τέρματα. Εμπειρία που σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό.

Ο ποδοσφαιριστής ντεμπούταρε στο φιλικό με τον Άρη και παρότι δεν βρήκε δίχτυα, έδειξε ορεξάτος, με τρεξίματα και έτοιμος να παίξει.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν τον δείτε στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με αντίπαλο την Αντβέρπ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ