Παιδιά στη Serie A όλα καλά; Τι άλλο θα δούμε να κάνουν οι ομάδες! Αυτή τη φορά, η Μίλαν και η Βενέτσια μας επιφύλλασαν ένα τρομερό σκηνικό. Την Κυριακή (9/1) η Βενέτσια υποδέχθηκε τους «ροσονέρι», για την 21η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Τι συνέβη όμως πριν τη σέντρα; Πριν φθάσουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων […]

Παιδιά στη Serie A όλα καλά; Τι άλλο θα δούμε να κάνουν οι ομάδες! Αυτή τη φορά, η Μίλαν και η Βενέτσια μας επιφύλλασαν ένα τρομερό σκηνικό. Την Κυριακή (9/1) η Βενέτσια υποδέχθηκε τους «ροσονέρι», για την 21η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τι συνέβη όμως πριν τη σέντρα; Πριν φθάσουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στο γήπεδο, είπαν να τσακωθούν μες στη θάλασσα. Έδωσαν λοιπόν «μάχη», με ρίψη φωτοβολίδων, την ώρα που βρίσκονταν πάνω σε δύο σκάφη σε ποτάμι της Βενετίας.

Όπως καταλαβαίνετε, τα video που δείχνουν αυτή τη «ναυμαχία» μεταξύ των φιλάθλων της Μίλαν και της Βενέτσια έχουν γίνει viral στα social media. Τουλάχιστον, δεν υπήρχαν τραυματίες και ζημιές.

https://www.youtube.com/watch?v=6tvYCVpT1Bk&ab_channel=UltrasBible

Στο γήπεδο της Venezia πας μόνο με καραβάκι.
Την Κυριακή έπαιξε Venezia-Milan και οι οπαδοί των δυο ομάδων είχαν μια μίνι ναυμαχία μέχρι να φτάσουν στο γήπεδο. pic.twitter.com/uRphB85ujE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ