Οι σκέψεις του Αλμέιδα για το ντέρμπι

Η ΑΕΚ βρίσκεται, ήδη, στην Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο (3/3, 19:30) ματς με τον Άρη και τα ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα ήρθαν από τους Ρότα και Αραούχο, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Αλμέιδα ποντάρει τόσο στον δεξιό μπακ που μπήκε στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα όσο και στον Αραούχο. Αλλά υπάρχουν και απουσίες, όπως των Γκατσίνοβιτς και Ζίνι που αναμένεται να επανέλθουν τις επόμενες μέρες. Ενώ είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί ο Μουκουντί που μόλις ξεκίνησε κανονικά φουλ προπονήσεις.

Τώρα σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Αλμέιδα αναμένεται να κάνει αλλαγές με πρώτη και κύρια τον Πόνσε. Στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αργεντινό να είναι σίγορα στο βασικό σχήμα.

Και πάμε να δούμε το πλάνο του Pelado.

Ο Στάνκοβιτς δεδομένα θα είναι στην εστία, ο Κάλενς πρόκειται να ξεκινήσει με τον Βίντα στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξιά θα μπορούσε να επιστρέψει ο Ρότα. Ταυτόχρονα, αριστερά η θέση «παίζεται» μεταξύ του Πήλιου και του Χατζισαφί.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, αναμένεται να αγωνιστεί ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι μαζί με τον Πινέδα, με τους Ελίασον και Άμραμπατ να είναι πιθανό να ξεκινήσουν και σε αυτό το παιχνίδι στις πλευρές καθώς ο Γκατσίνοβιτς παραμένει εκτός.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Πόνσε που επέστρεψε φορμαρισμένος σκοράροντας άλλα δύο γκολ, ενώ πίσω από τον φορ τόσο ο Τσούμπερ, όσο και ο Μάνταλος διεκδικούν τη θέση.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ