Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.  Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, πέρασε από το Περιστέρι με 2-0. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η “Ένωση”, στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το “σοκ” που έπαθε την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τον Παναιτωλικό. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 22ο […]

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, πέρασε από το Περιστέρι με 2-0.

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η “Ένωση”, στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το “σοκ” που έπαθε την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τον Παναιτωλικό.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 22ο λεπτό ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ενώ, ο Τσούμπερ στο 51ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Έλληνας αμυντικός έγινε ο 14ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει την τρέχουσα σεζόν για χάρη της ΑΕΚ. Αξιοθαύμαστο πλουρασισμό, επομένως, επιδεικνύει η “Ένωση”.

Από έξι γκολ έχουν πετύχει Αραούχο και Τσούμπερ, από τρία οι Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ και Βράνιες, δύο ο Μάνταλος και από ένα οι Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σάκχοφ και από χθες ο Τζαβέλλας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ