Η ΑΕΚ προηγήθηκε με πέναλτι, έπαιξε με τη φωτιά, ο Ατρόμητος ισοφάρισε 1-1 στο 89’ με πέναλτι αλλά αμέσως μετά με νέο πέναλτι η Ένωση πήρε το θρίλερ (2-1) και χρυσό τρίποντο!

ΑΕΚ – Ατρόμητος | “Καθάρισε” στο φινάλε η Ένωση!

Αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον στην OPAP Arena, μεταξύ ΑΕΚ και Ατρμήτου. με τις δύο ομάδες να μάχονται. Για τους δικούς τους λίγους. Με στόχο την νίκη.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με πέναλτι, έπαιξε με τη φωτιά, ο Ατρόμητος ισοφάρισε 1-1 στο 89’ με πέναλτι αλλά αμέσως μετά με νέο πέναλτι η Ένωση πήρε το θρίλερ (2-1) και χρυσό τρίποντο!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των Περιστεριωτών για τις αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας, φωνάζοντας τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Έρλινγκμαρκ, όσο και για χέρι του Ζίνι πριν καταλογιστεί το δεύτερο πέναλτι της Ένωσης.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρεί ότι τοποθετήθηκαν λάθος οι γραμμές στη συγκεκριμένη φάση, κάτι βεβαίως πρωτοφανές στα χρόνια του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, οι γραμμές έχουν τοποθετηθεί θεωρώντας τελευταίο παίκτη όχι τον σκόρερ, αλλά τον Τσακμάκη, που βρίσκεται πίσω από τον Στάνκοβιτς, ο οποίος όμως δεν επηρεάζει τη φάση, σύμφωνα και με την άποψη της ΚΕΔ.

Αυτός είναι και ο λόγος που αντικαταστάθηκαν από τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής τόσο ο Παπαπέτρου που είχε οριστεί ως VAR ξανά στο παιχνίδι του Ατρομήτου (με τον Αστέρα), όσο και ο AVAR βοηθός Θ.Μωυσίάδης, που επρόκειτο να βρεθεί στο Λαμία-Παναιτωλικός. Αντικαταστάτες τους θα είναι οι Γκορτσίλας και Σαμοΐλης αντίστοιχα.

Επιπλέον, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ίδια είναι και η εκτίμηση του παρατηρητή διαιτησίας, Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, ο οποίος παραπέμπει εκτός από τους Παπαπέτρου, Μωυσιάδη και τον β’ βοηθό Σάββα, που έκανε πολλά σοβαρά λάθη. Μεταξύ άλλων, σήκωσε οφσάιντ στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου και υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Ανγκιέλσκι στο κερδισμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων, πριν διορθωθεί η απόφασή του από το VAR.

Σε ό,τι αφορά τώρα το δεύτερο πέναλτι της ΑΕΚ, η ΚΕΔ θεωρεί ότι υπάρχει σοβαρή αμφιβολία για πιθανό χέρι του Ζίνι, ωστόσο καμία κάμερα δεν μπορεί να επιβεβαιώσει σε απόλυτο βαθμό ότι πράγματι υπήρξε παράβαση κι ως εκ τούτου δεν χρεώνει κάποιο λάθος για τη συγκεκριμένη φάση.






Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ