Κόλπα τοπικών ελληνικών πρωταθλημάτων και στην Ιταλία; Διαιτητής…διαμάντι άλλαζει και σκορ! Κατά καιρούς έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορα… παλαβά στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Οτι θα ερχόταν η στιγμή, όμως, που θα άλλαζε το σκορ ενός αγώνα μετά τη λήξη του, δεν το περίμενε κανείς. Κι όμως, έγινε κι αυτό, σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στη 2η […]

Κόλπα τοπικών ελληνικών πρωταθλημάτων και στην Ιταλία; Διαιτητής…διαμάντι άλλαζει και σκορ!

Κατά καιρούς έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορα… παλαβά στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Οτι θα ερχόταν η στιγμή, όμως, που θα άλλαζε το σκορ ενός αγώνα μετά τη λήξη του, δεν το περίμενε κανείς. Κι όμως, έγινε κι αυτό, σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στη 2η κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της επαρχίας του Βένετο. Εκεί, λοιπόν, το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε, μεταξύ άλλων, και το εξής παιχνίδι: Ανονέζε – Τσεσάλτο.

Αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, έληξε ισόπαλο, με σκορ 2-2 συγκεκριμένα. Αυτό είναι κάτι που το λένε οι παίκτες των δύο ομάδων, οι παράγοντές τους, όσοι ήταν στο γήπεδο. Δεν υπάρχει, δηλαδή, καμία αμφισβήτηση:

Το παιχνίδι έληξε 2-2. Οχι για την Ομοσπονδία όμως…

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως συμβαίνει πάντα, ο διαιτητής έγραψε το Φύλλο Αγώνα. Από τη στιγμή που το έγραψε, κάλεσε έναν παράγοντα από κάθε ομάδα για να το υπογράψουν. Και το υπέγραψαν. Και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Γιατί; Επειδή ο διαιτητής Μαμαντί Σισέ από τον σύνδεσμο του Τρεβίζο, έγραψε άλλο σκορ! Για κάποιον λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, αντί για 2-2 έγραψε ότι το παιχνίδι έληξε 1-3!

Οταν, λοιπόν, οι άνθρωποι της Ανονέζε κατάλαβαν το λάθος, απευθύνθηκαν στην Ομοσπονδία.

Η οποία, όμως, τους πάγωσε, αφού τους είπε πως ό,τι γράφει το Φύλλο Αγώνα είναι «νόμος». Και το Φύλλο Αγώνα έχει την υπογραφή των παραγόντων και των δύο ομάδων.

Οι άνθρωποι της Ανονέζε, βέβαια, έχουν μάρτυρες και τους… αντιπάλους. Το παραδέχονται όλοι ότι ο αγώνας έληξε 2-2. Υπέγραψαν, όμως, για 1-3. Το γιατί υπέγραψαν, το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε. Δεν μπορεί να περάσει από το μυαλό κανενός ότι ο διαιτητής έχει γράψει λάθος σκορ, πήραν επομένως το χαρτί, υπέγραψαν και ξεμπέρδεψαν.

Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, γιατί τώρα ψάχνουν τρόπο για να μη χάσουν με 1-3 ένα παιχνίδι που ακόμη και οι αντίπαλοι παραδέχονται ότι έληξε 2-2. Ιταλικό ποδόσφαιρο, μια συνεχής μαγεία…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ