΄Ήττα σοκ για την Μίλαν από την εκπληκτική Αταλάντα που της έκανε… κηδεία καθώς πέρασε επιβλητικά (0-3) από το Σαν Σίρο. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Ιντερ δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα τής Ουντινέζε καθώς κόλλησε στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τους συμπολίτες και «αιώνιους» αντιπάλους Ροσονέρι που βρίσκονται στο +2 (Βαθμολογία: […]

΄Ήττα σοκ για την Μίλαν από την εκπληκτική Αταλάντα που της έκανε… κηδεία καθώς πέρασε επιβλητικά (0-3) από το Σαν Σίρο. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Ιντερ δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα τής Ουντινέζε καθώς κόλλησε στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τους συμπολίτες και «αιώνιους» αντιπάλους Ροσονέρι που βρίσκονται στο +2 (Βαθμολογία: Μίλαν 43, Ιντερ 41, Ρόμα 37, Αταλάντα 36, Νάπολι 34, Γιουβέντους 33). 

Η Αταλάντα πέτυχε το 3-0 με τον Ντουβάν Ζαπάτα. Ο Κολομβιανός επιθετικός μάλιστα έκρινε πως ήταν σωστό να ξεκινήσει trash talking με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ζλάταν σε Ζαπάτα: «Έχω πιο πολλά γκολ απ΄όσα ματς έχεις παίξει» - Ποδόσφαιρο - Ιταλία | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Με μια απ΄ τις γνωστές του ιντριγκαδόρικες ατάκες απάντησε ο Σουηδός σταρ στον Κολομβιανό επιθετικό, όταν εκείνος διαφώνησε σε πέναλτι που ζήτησε η Μίλαν.

Δεν υπολόγιζε, ωστόσο, πως ο Σουηδός επιθετικός έχει, πάντα, έτοιμη μια απάντηση, σε όποιον θελήσει να τα βάλει μαζί του. Έτσι λοιπόν, ο Ιμπραΐμοβιτς γύρισε και είπε στον Ζαπάτα το εξής: “Έχω σκοράρει περισσότερες φορές απ’ ότι έχεις παίξει στην καριέρα σου”.

Από στατιστικής πλευράς πάντως, ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είχε άδικο, αφού εκείνος έχει 480 γκολ στην καριέρα του σε διασυλλογικό και εθνικό επίπεδο, ενώ ο Ζαπάτα έχει αγωνιστεί σε συνολικά 333 ματς με τους συλλόγους του και την Εθνική Κολομβίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ