Σύμφωνα με ΜΜΕ από την γειτονική χώρα Μίλαν και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι την επόμενη σεζόν. Ο Σουηδός φορ, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Ο 40χρονος Σουηδός αστέρας άφησε πρόσφατα πίσω του, το συγκεκριμένο πρόβλημα. Και τέθηκε στην διάθεση […]

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την γειτονική χώρα Μίλαν και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι την επόμενη σεζόν. Ο Σουηδός φορ, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Ο 40χρονος Σουηδός αστέρας άφησε πρόσφατα πίσω του, το συγκεκριμένο πρόβλημα. Και τέθηκε στην διάθεση του Στέφανο Πιόλι. Μέχρι στιγμής ο Ζλάταν, ο οποίος τον Οκτώβριο γιόρτασε τα 40α του γενέθλια. Εχει καταγράψει φέτος στο ενεργητικό του 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. 5 στο πρωτάθλημα και 3 στο Champions League και έχει πετύχει 3 γκολ και 2 ασίστ.

Μάλιστα πρόσφατα επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Σουηδίας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Gazzetta dello Sport», η διοίκηση των «ροσονέρι» είναι ευχαριστημένη από την παρουσία του στον σύλλογο. Και σύντομα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη και την επόμενη σεζόν. Ενώ όπως αναφέρεται στην ιταλική εφημερίδα ο 40χρονος σέντερ φορ αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στις αρχές του επόμενου έτους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ