Ένας απολαυστικός Ζλάταν μίλησε για την μεγάλη του αδυναμία την Μίλαν αλλά και το Scudetto στο εβδομαδιαίο περιοδικό της «Corriere Dello Sport» Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν που επιστρέφει αρχές της χρονιάς, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα τίτλου. Δεν αφήνει την κορυφή και η μονομαχία της πόλης του Μιλάνο συνεχίζεται. […]

Ένας απολαυστικός Ζλάταν μίλησε για την μεγάλη του αδυναμία την Μίλαν αλλά και το Scudetto στο εβδομαδιαίο περιοδικό της «Corriere Dello Sport»

Η Μίλαν κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα, και ακόμα και χωρίς τον Ζλάταν που επιστρέφει αρχές της χρονιάς, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα τίτλου. Δεν αφήνει την κορυφή και η μονομαχία της πόλης του Μιλάνο συνεχίζεται. Οι υπόλοιποι αντίπαλοι για τον τίτλο σιγά σιγά μένουν από δυνάμεις. 

Οι δηλώσεις του Βασιλιά:

Για τον Covid-19: «Προφανώς και ανησύχησα. Όταν μου συνέβη, στην αρχή ήμουν ήρεμος, σχεδόν περίεργος να δω τι είναι πια αυτό που λένε Covid. Χτύπησε ολόκληρο τον κόσμο, μια μεγάλη τραγωδία και τώρα ήρθε και σε μένα. Ήμουν σπίτι και περίμενα, να δω τι θα συμβεί. Είχα πονοκέφαλο, όχι πολύ δυνατό, αλλά ενοχλητικό, ήταν άσχημο. Έχασα επίσης λίγο τη γεύση μου. Και ήμουν όλη την ώρα σπίτι, εκνευρισμένος, δεν μπορούσα να βγω, δεν μπορούσα να προπονηθώ κανονικά. Το να είσαι μόνος σου είναι χάλια. Από ένα σημείο και μετά μιλούσα μόνος μου στο σπίτι και έδινα ονόματα στους τοίχους. Γίνεται πνευματικό το θέμα. Κοιτάς τον εαυτό σου και φαντάζεσαι όλα τα κακά πάνω σου, ακόμη κι αυτά που δεν έχεις. Πονάς για αυτά που νιώθεις και για αυτά που νομίζεις ότι νιώθεις. Αυτός ο ιός είναι άθλιος και δεν πρέπει να αμφισβητείται. Αποστάσεις και μάσκες, πάντα».

Για το Scudetto: «Πρέπει να έχουμε το θάρρος να το ονειρευόμαστε. Και εγώ λέω ότι μπορούμε και θέλουμε ακόμη περισσότερο να το πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι: κάθε μέρα, κάθε στιγμή».

Για την οικογένειά του: «Μου λείπει η οικογένειά μου. Πολύ. Πραγματικά πολύ. Είμαι εξουθενωμένος, δεν το αντέχω άλλο. Θα ήθελα να μένω με τη γυναίκα μου και τα παιδιά του, τον Μαξιμίλιαν και τον Βίνσεντ, που είναι 14 και 13 ετών και ζουν στη Σουηδία. Προσπάθησα να πάω να τους δω, αλλά ο Πιόλι μου απάντησε ότι δεν μπορώ να φύγω κι ότι έχω μια οικογένεια στο Μιλανέλο, επίσης: μου λέει ότι εκεί έχω 2 αγόρια, αλλά εδώ 25 και με χρειάζονται»

Ibrahimovic goes full Santa with PlayStation 5 gifts for AC Milan  team-mates | Goal.com

Για τη φιλοσοφία του: «Αν γίνομαι τρελός όταν ένας συμπαίκτης μου κάνει κακή πάσα; Μα φυσικά, πάντα, ακόμη και στην προπόνηση. Το πρόβλημα είναι εκείνος που δεν θυμώνει. Κι αν κάνω λάθος; Δεν κάνω ποτέ λάθος. Το ταλέντο χρειάζεται μόνο αν το καλλιεργήσεις. Δουλειά, δουλειά, δουλειά, χρειάζεται θυσίες. Τι είναι τα 90 λεπτά ενός αγώνα; Τίποτα, αν έχεις προπονηθεί σκληρά κάθε μέρα και για πολλές ώρες. Το λέω στον εαυτό μου και στους άλλους: Μην τα παρατάς. Να το πω αλλιώς; Αν δεν τα παρατήσεις, στο τέλος νικάς»

Για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί και τον στόχο του Champions League: «Όλοι με ρωτάνε μέχρι πότε θα συνεχίσω να παίζω. Κι εγώ τους απαντάω το ίδιο: Θα συνεχίζω για όσο μπορώ να κάνω αυτό που κάνω τώρα. Να παίξω στο Champions League; Ποιος δεν θα το ήθελε. Αν μπορώ να μείνω, θα το κάνω»

Πότε επιστρέφει;

Τον έχουν γλωσσοφάει τον Ζλάταν με τα τρελά που κάνει την φετινή χρονιά και οδηγεί την Μίλαν στο σκουντέτο. Τον περίμεναν πως και πως να επιστρέψει στον αγώνα με την Σασουόλο, αλλά τελικά με την αρχή του νέου έτους.

Ο Ζλάταν όταν επιστρέφει είναι αγριεμένος. Θυμόμαστε το comeback μετά τον κορονοιό που έκανε παπάδες και ήταν ασυγκράτητος. Να μην περιμένουμε και τώρα μια από τα ίδια. Αφού δεν είχαν σημαντικές απώλειες οι ροσονέροι χωρίς τον αρχηγό τους, τώρα με ένα Ζλάταν να γυαλίζει το μάτι του, ποιος τους πιάνει! 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ