O Βίκτορ Οσιμέν είναι ένας διαφορετικός “τυπάκος” από αυτούς που έχεις συνηθίσει. Ο παίκτης της Νάπολι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Με τα γκολ του την οδηγεί στην κορυφή. Όμως είναι και ιδιαίτερος χαρακτήρας. Έχει την τάση να αποτραβιέται από τα φώτα. Και να ζει μια ήρεμη ζωή. Είτε αυτή μεταφράζεται σε βραδιές στη βεράντα του […]

O Βίκτορ Οσιμέν είναι ένας διαφορετικός “τυπάκος” από αυτούς που έχεις συνηθίσει.

Ο παίκτης της Νάπολι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Με τα γκολ του την οδηγεί στην κορυφή.

Όμως είναι και ιδιαίτερος χαρακτήρας. Έχει την τάση να αποτραβιέται από τα φώτα. Και να ζει μια ήρεμη ζωή. Είτε αυτή μεταφράζεται σε βραδιές στη βεράντα του σπιτιού του\ με κάποιους φίλους και ένα αφρικανικό δείπνο, είτε μια ήσυχη μουσικούλα και ηρεμία.

Αυτά που θέλει τα βρίσκει μέσω του φαγητού. Στην περιοχή του σταθμού υπάρχουν μερικά fast food που φτιάχνουν πιάτα της πατρίδας του, της Νιγηρίας. Ο Βίκτορ έμαθε και την ναπολιτάνικη κουζίνα. Και δεν την αλλάζει με άλλες “γκλάμουρ” απολαύσεις.

Οι βιντεοκλήσεις με την οικογένεια του είναι καθημερινές. Ο Βίκτορ πάει στη βεράντα του σπιτιού και γυρίζει την κάμερα προς τη θάλασσα, ώστε οι συγγενείς του να θαυμάσουν την ομορφιά.

Όταν δεν κάνει φιλανθρωπίες είναι ένας κανονικός σπιτόγατος. Ο Βίκτορ τα κάνει όλα ανώνυμα, δεν θέλει να δημοσιοποιούνται οι πρωτοβουλίες του.

Είναι γνωστό ότι βοηθάει τους συμπατριώτες του, δίνοντας λεφτά και ρούχα σε διάφορες οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Δεν ξεχνάει τα βάσανα που βίωσε, βοηθώντας πλέον τους άλλους για να μην περάσουν τα ίδια. Σκοράροντας γκολ για το καλό του κόσμου. Και όχι για μια χλιδάτη ζωή!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ