Πέρασαν χωρίς απώλειες από το «Marc Antonio Bentegodi» οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι.

Από το «Marc Antonio Bentegodi» κλήθηκε να περάσει η Μίλαν, αντιμετωπίζοντας τη Βερόνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Σαλβατόρε Μποκέτι, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκαμπριέλε Κιόφι. Η μοίρα τους, όμως, δεν άλλαξε, αφού γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Άτυχος στάθηκε ο Μιγκέλ Βελόσο στο 9’, καθώς σημείωσε αυτογκόλ. Σε μια περίεργη φάση, στο 19’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κοράι Γκιουντέρ, ενώ την μπάλα ακούμπησε και ο Ματία Γκάμπια.

Το «διπλό» στους «ροσονέρι» χάρισε ο Σάντρο Τονάλι στο 81’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα που του έδωσε ο Άντε Ρέμπιτς, μέσα στην περιοχή, και με ένα χαμηλό σουτ έστειλε την μπάλα κατευθείαν στα δίχτυα.

Η Βερόνα ζήτησε πέναλτι στο 88’, για χέρι, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι ανέβηκαν τρίτοι στην κατάταξη, σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι ηττημένοι. Γνώρισαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους και έμειναν στην 18η θέση και σε… τροχιά υποβιβασμού.

Βερόνα: Μοντίπο, Ισάκ, Μανιάνι (70′ Καμπάλ), Γκίντερ, Φαραόνι, Ταμέζ (65′ Χόνγκλα), Βελόζο, Ντεπάολι, Χρούστιτς (54′ Πίκολι), Βέρντι (70′ Καλόν), Ανρί (65′ Τζούριτς).

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλούλου, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κρούνιτς (60′ Πομπέγκα), Ντίαθ (46′ Ρέμπιτς), Αντλί (60′ Μπενασέρ), Λεάο (83′ Τιαό), Ζιρού (46′ Οριγκί).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




1-2, ο Τονάλι πλάσαρε υποδειγματικά:



Το δοκάρι του Πίκολι:




1-1, αυτογκόλ και από τον Γκάμπια:




0-1, αυτογκόλ, άτυχη στιγμή για τον Βελόσο:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ