Ο 56χρονος πια παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συγκινεί με τα λόγια του, που θα τα δούμε και στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του.

Ο Τζανλούκα Βιάλι είναι πλέον ο γενικός αρχηγός της Ιταλίας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής που έγραψε τη δική του ιστορία με την φανέλα της Ίντερ, της Γιουβέντους αλλά και της Σαμπντόρια έδωσε και ίσως χρειαστεί να ξαναδώσει μάχη με τον καρκίνο. Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου από την πλατφόρμα του Netflix. Ο 56χρονος πια παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συγκινεί με τα λόγια του, που θα τα δούμε και στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του.

«Φοβάμαι να πεθάνω, το παραδέχομαι. Δεν ξέρω πότε θα σβήσει το φως και τι θα υπάρχει στην απέναντι πλευρά. Υπό μία έννοια, όμως, είμαι και ενθουσιασμένος, τρόπος του λέγειν, που θα το ανακαλύψω. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η έννοια του θανάτου βοηθάει για να εκτιμήσουμε τη ζωή. Το άγχος για το αν θα μπορέσω να ολοκληρώσω όλα όσα θέλω, το γεγονός ότι είμαι τρομερά ενθουσιασμένος από όλα τα πρότζεκτ που έχω, είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πολύ τυχερός», ανέφερε αρχικά ο Βιάλι.

«Η αρρώστια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υποφέρεις πάντα. Υπάρχουν και πολύ όμορφες στιγμές. Η ζωή -και αυτό δεν το έχω πει εγώ- είναι 20% αυτό που σου συμβαίνει και 80% ο τρόπος με τον οποίο αντιδράς σε αυτό. Και η αρρώστια μπορεί να σου διδάξει πολλά για το ποιος είσαι. Μπορεί να είναι και μια ευκαιρία, υπό αυτή την έννοια. Χωρίς να εννοώ ότι είμαι και ευγνώμων στον καρκίνο, μην τρελαθούμε…», συμπλήρωσε ο Ιταλός γενικός αρχηγός της “σκουάντρα ατζούρα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ