Φιορεντίνα και Βιόλα έχουν κερδίσει με την κόντρα τους στις μεταγραφές τις εντυπώσεις στην Ιταλία. Τι συμβαίνει; Η μία βρίσκει στόχους, η άλλη τους αποκτά! Οι δύο ομάδες είχαν κοινό στόχο τα δεξια στην άμυνα. Τον Τζαπακόστα! Ο οποίος μίλησε πρώτα με τους Τοσκανούς αλλά τελικά υπέγραψε στους Λομβαρδούς. Και αφού έκλεισε αυτό το θέμα, […]

Φιορεντίνα και Βιόλα έχουν κερδίσει με την κόντρα τους στις μεταγραφές τις εντυπώσεις στην Ιταλία. Τι συμβαίνει; Η μία βρίσκει στόχους, η άλλη τους αποκτά!

Οι δύο ομάδες είχαν κοινό στόχο τα δεξια στην άμυνα. Τον Τζαπακόστα! Ο οποίος μίλησε πρώτα με τους Τοσκανούς αλλά τελικά υπέγραψε στους Λομβαρδούς.

Και αφού έκλεισε αυτό το θέμα, σειρά παίρνει ένα άλλο… ντέρμπι των δύο ομάδων στον μεταγραφικό τομέα.

Φάκελος Μπεράρντι

Εγινε γνωστό εδώ και λίγο καιρό το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Ντομένικο Μπεράρντι. Τώρα όμως “χώνεται” η Αταλάντα!

Οι Μπεργκαμάσκι χρειάζονται έναν εξτρέμ και ο μεγάλος τους στόχος, όπως φαίνεται, είναι ο παίκτης της Σασουόλο. Αυτός που δεν σκεφτόταν ποτέ το ενδεχόμενο μεταγραφής, αλλά μετά την κατάκτηση του Euro 2020 φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει.

Ο Μπεράρντι βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Αταλάντα. Ο διεθνής Ιταλός άσος φέρεται να έχει δώσει ήδη τη συγκατάθεσή του΄.  Θα πρέπει όμως να πει το «ναι» και η Σασουόλο και για να το κάνει θέλει 40 εκατ. ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ