Τον έχουν γλωσσοφάει τον Ζλάταν με τα τρελά που κάνει την φετινή χρονιά και οδηγεί την Μίλαν στο σκουντέτο. Τον περίμεναν πως και πως να επιστρέψει στον αγώνα με την Σασουόλο, αλλά κάποιες ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση χάλασαν τα σχέδια του Πιόλι αλλά και των φίλων των ροσονέρι. Ο Ζλάταν όταν επιστρέφει είναι αγριεμένος. Θυμόμαστε […]

Τον έχουν γλωσσοφάει τον Ζλάταν με τα τρελά που κάνει την φετινή χρονιά και οδηγεί την Μίλαν στο σκουντέτο. Τον περίμεναν πως και πως να επιστρέψει στον αγώνα με την Σασουόλο, αλλά κάποιες ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση χάλασαν τα σχέδια του Πιόλι αλλά και των φίλων των ροσονέρι.

Ο Ζλάταν όταν επιστρέφει είναι αγριεμένος. Θυμόμαστε το comeback μετά τον κορονοιό που έκανε παπάδες και ήταν ασυγκράτητος. Να μην περιμένουμε και τώρα μια από τα ίδια. Αφού δεν είχαν σημαντικές απώλειες οι ροσονέροι χωρίς τον αρχηγό τους, τώρα με ένα Ζλάταν να γυαλίζει το μάτι του, ποιος τους πιάνει! Αλλά η επάνεμφάνιση του δυστυχώς μετατέθηκε για τέλος Δεκεμβρίου.

Δυστυχώς την Παρασκευή αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τένοντα στο αριστερό του πόδι, και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως το πρόβλημα που είχε στον τένοντα δεν έχει υποχωρήσει και πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2020, κάτι που σημαίνει πως χάνει 100% τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος των ροσονέρι μέσα στη χρονιά με Σασουόλο (εκτός) και Λάτσιο (εντός).

Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ από την γειτονική Ιταλία αναφέρουν πως το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο 39χρονος Σουηδός στράικερ να προλάβει να είναι έτοιμος για τους αγώνες με Μπενεβέντο με Γιουβέντους στις 3 και 6 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει δώσει επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις στερούμενη των υπηρεσιών του “Ίμπρα” μετά από τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νάπολι, με τον απολογισμό της μέχρι στιγμής να είναι 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ