Οι οπαδοί του συλλόγου βλέποντας τις δύσκολες ημέρες που διανύει η Ίντερ, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θέλησαν να συνεισφέρουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, προχωρώντας σε μία σπουδαία πρωτοβουλία. Οπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Κάρλο Λοκατέλι, Ιταλός οικονομολόγος και πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οπαδοί της Ίντερ θα μπορούν να […]

Οι οπαδοί του συλλόγου βλέποντας τις δύσκολες ημέρες που διανύει η Ίντερ, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θέλησαν να συνεισφέρουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, προχωρώντας σε μία σπουδαία πρωτοβουλία.

Οπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Κάρλο Λοκατέλι, Ιταλός οικονομολόγος και πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οπαδοί της Ίντερ θα μπορούν να αγοράσουν μετοχές της ομάδας, προκειμένου την βοηθήσουν να ξεφύγει από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι άνθρωποι του Interspac, όπως ονομάστηκε το εγχείρημα, ζήτησαν από τον κόσμο να πάρει θέση. Και το ζήτησαν μέσω ενός ερωτηματολογίου. Σε αυτό το ερωτηματολόγιο, τελικά, απάντησαν 100.000 άνθρωποι, δηλώνοντας πρόθυμοι να συμμετάσχουν! Ο αριθμός, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, είναι πολύ μεγάλος.

Τόσο μεγάλος ώστε ο οικονομολόγος Κοταρέλι να δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι τόσο εύκολο να αναλάβουν την Ιντερ. Να πάρουν οι οπαδοί τις μετοχές τους.

Τα ποσά που θα πρέπει να μπαίνουν ετησίως στο κλαμπ, άλλωστε, είναι «τρελά» για τα δεδομένα των οπαδών. Η τόσο μαζική διάθεση συμμετοχής, όμως, μπορεί να φέρει αποτελέσματα που κανείς δεν φανταζόταν μέχρι και πριν λίγους μήνες.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ