Ο Φάμπιο Καπέλο τα «έχωσε» άσχημα στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Δύσκολη περίοδο διανύει η Ρόμα αλλά και ο Ζοσέ Μουρίνιο. Μέχρι τώρα η ιταλική ομάδα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν πείθει με τις εμφανίσεις ούτε σε εγχώριο επίπεδο ούτε και σε ευρωπαϊκό.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ από το Κύπελλο Ιταλίας, ο Ζοσέ Μουρίνιο «ξέσπασε» στους παίκτες στα αποδυτήρια. «Όποιος δεν έχει αρχ@@@ να πάει να παίξει στη Serie C», είπε μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια.

Για όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη Ρόμα, αλλά και για τον Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε και απάντησε ο Φάμπιο Καπέλο. «Αυτά που είπε είναι προσβλητικά για τους παίκτες, χρειάζεται πάντα σεβασμός. Πρέπει να ζητάς αλλά και να δείχνεις σεβασμό. Επαιξε το τελευταίο του χαρτί κάνοντας μια τέτοια επίθεση στους παίκτες. Εγώ δεν το έκανα ποτέ, πάντα έκανε σαφείς τις θέσεις μου με σεβασμό. Χωρίς να επιτεθώ, να προσβάλω. Ο πρώτος κανόνας πάντα ήταν ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς όλους. Το να συμπεριφερθείς άσχημα σε κάποιον, σημαίνει ότι προσβάλεις έναν της οικογένειας. Αν κάποιος προσβάλει όπως ο Μουρίνιο, κάνει και οικονομική ζημιά στο κλαμπ. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε ο «Δον Φάμπιο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ