Έξι ηγετικά οπαδικά στελέχη της Γιουβέντους στη φυλακή.

Πίσω από της φυλακής τα σίδερα κατέληξαν έξι οπαδοί της Γιουβέντους από τον Οκτώβριο και τώρα αποκαλύφθηκε ο λόγος.  Η αιτία ήταν ότι οι συγκεκριμένοι φέρεται να είχαν άμεση επαφή με τη Μαφία και πιο συγκεκριμένα με τη Ντραγκέτα, τη Μαφία της Καλαβρίας.

Το εισαγγελικό πόρισμα λοιπόν ανέφερε:

-«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργάνωση, με μπροστάρηδες τους Drughi, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τη δύναμή τους για να εκβιάζουν τη Γιουβέντους».
– «Στο πλαίσιο του μπρα-ντε-φερ με τη διοίκηση της Γιουβέντους, οι ηγέτες των Drughi επιδίωξαν την αποχή των οπαδών. Επιδίωξαν το να πάνε στο γήπεδο αλλά να μη φωνάζει κανείς, μέχρι να τους γίνουν οι χάρες που ήθελαν».
– «Είναι η πρώτη φορά στο ιταλικό ποδόσφαιρο που έχουμε σχέσεις των ultras μιας ομάδας με το οργανωμένο έγκλημα. Με τη μαφία».
– «Στην curva Sud του Allianz Stadium υπήρξαν πολλά βίαια επεισόδια εναντίον οπαδών άλλων γκρουπ, προκειμένου να μη φωνάζουν ούτε αυτοί».
– «Από όσους δούλευαν στη Γιουβέντους, ο βασικός στόχος των ultras και συγκεκριμένα των Drughi ήταν ο Αλμπέρτο Παϊρέτο. Υπεύθυνος για τις σχέσεις του κλαμπ με τους οργανωμένους οπαδούς, δέχθηκε απειλές για να κάνει εξυπηρετήσεις με τα εισιτήρια».
Έπειτα από όλα αυτά, λοιπόν, η δικαιοσύνη καταδίκασε 6 ηγετικά στελέχη των Drughi σε φυλάκιση. Φυλάκιση για λιγότερα χρόνια απ’ ό,τι αναμενόταν όμως, αφού τελικά η κατηγορία του εκβιασμού μετατράπηκε σε απόπειρα εκβιασμού…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ