Ο σούπερ σταρ της Μίλαν και γνωστός ως “Βασιλιάς” Ζλαταν Ιμπραίμοβιτς που είναι ευρέως γνωστό ότι λάτρης αλλά και γνώστης των πολεμικών τεχνών φρόντισε να το δέιξει ακόμα μια φορά. Και όχι σε κάποιο ρίνγκ, ή στον κήπο του σπιτιού του, ή κάπου άντε. Αυτά είναι για τα γατάκια. Τι να μας πουν το «Karate […]

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν και γνωστός ως “Βασιλιάς” Ζλαταν Ιμπραίμοβιτς που είναι ευρέως γνωστό ότι λάτρης αλλά και γνώστης των πολεμικών τεχνών φρόντισε να το δέιξει ακόμα μια φορά. Και όχι σε κάποιο ρίνγκ, ή στον κήπο του σπιτιού του, ή κάπου άντε. Αυτά είναι για τα γατάκια. Τι να μας πουν το «Karate Kid», και το «Cobra Kai». Στο γήπεδο αγαπητοί φίλοι. Μόνο ο Ζλάταν γκολ με κίνηση που θα ζήλευε και ο Μπρους Λι.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς εντυπωσιάζει και στις πολεμικές τέχνες, αφού διδάσκουν αξίες όπως ο σεβασμός, ο αυτοέλεγχος ενώ προσφέρει εκρηκτικότητα, ταχύτητα και ευλυγισία! Κάτι που το βλέπουμε και στο γήπεδο. O Σουηδός σε νεαρή ηλικία έκανε Ταεκβοντο και δηλώνει μεγάλος φαν των πολεμικών τεχνών. Μάλιστα θεωρεί πως το ποδόσφαιρο μπορεί να βγάλει έναν καλό μαχητή όπως έγινε στην περίπτωση του Jose Aldo.

Ο “Ίμπρα”, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, την τελευταία 15ετία, συμφώνησε και πρόκειται ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μιλάνου. Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου Στην Σουηδία έχει σαρώσει τα βραβεία εδώ και χρόνια για τον ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. Και στα 39 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

 Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε να σκοράρει με μια εντυπωσιακή κίνηση στο μεγάλο ρινγκ. Τον δικό του αγαπημένο χώρο. Το γήπεδο.

Δείτε τι έκανε ο άπαιχτος σε πρόσφατη προπόνηση της Μίλαν.

Την είδε… νίντζα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. «Ίμπρα» είναι αυτός, ό,τι θέλει κάνει!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ