Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, η ξανθιά δημοσιογράφος και το πινγκ πονγκ.

Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι παραχώρησε συνέντευξη στο DAZN και την γνωστή δημοσιογράφο στην Ιταλία, Ντιλέτα Λεότα. Ο αμυντικός της Ίντερ απαντούσε στην ξανθιά πανέμορφη ρεπόρτερ και παράλληλα έπαιζε πινγκ πονγκ.

«Ήταν θεμελιώδης για μένα ο Γκασπερίνι. Με κάλεσε αμέσως στην πρώτη ομάδα, ήμουν καλός στο να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Ο Κόντε μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ίντερ. Του χρωστάω το 90% αυτού που είμαι σήμερα. Μου μετέδωσε πολλά σε τεχνική και νοοτροπία. Δεν αφήνουν όλοι έναν 20χρονο να κάνει το ντεμπούτο του στην Ίντερ», είπε ο Μπαστόνι αρχικά για τον Γκασπερίνι και τον Κόντε

«Είναι η αρχή του ονείρου κάθε παιδιού. Στο τέλος αυτής της σκάλας, υπάρχει το “Σαν Σίρο”, που για μένα ήταν πάντα ένα όνειρο. Μερικές φορές δύσκολο να επιτευχθεί. Το ότι έχω γίνει σημαντικός με την Ίντερ είναι πηγή υπερηφάνειας και ελπίζω να παίξω για πολλά ακόμη χρόνια. Άρχισα να ανεβαίνω αυτά τα σκαλιά, έχουμε ήδη κερδίσει ένα Scudetto και ένα Super Cup με την Ίντερ και έναν ευρωπαϊκό τίτλο με την εθνική ομάδα», ανέφερε ο αμυντικός των «νερατζούρι» για το τατουάζ που απεικονίζει ένα παιδί στο κάτω μέρος μιας σκάλας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ