Αρέσει και θέλει να τον κρατήσει η Μίλαν. Ο ταλαντούχος μπακ ήρθε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο χωρίς όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ο αγγλικός σύλλογος υπολογίζει το νεαρό για το μέλλον, αλλά το χρήμα πάνω από όλα. Ο 21χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ αγωνιζόταν πριν την Γιουνάιτεντ στην Πόρτο. Η Μίλαν […]

Αρέσει και θέλει να τον κρατήσει η Μίλαν. Ο ταλαντούχος μπακ ήρθε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο χωρίς όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ο αγγλικός σύλλογος υπολογίζει το νεαρό για το μέλλον, αλλά το χρήμα πάνω από όλα. Ο 21χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ αγωνιζόταν πριν την Γιουνάιτεντ στην Πόρτο. Η Μίλαν έχει αποφασίσει να τον κάνει δικό της, και θα γίνει πρόταση τον Ιανουάριο στην Γιουνάιτεντ.

Άλλωστε υπάρχει και ειδικός όρος για τους ροσονέρι αν θελήσουν να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο. Από την άλλη πλευρά οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους, ενώ φέρονται να ενδιαφέρονται και για τους Τρίπιερ, Μουκιελέ και Άαρονς, που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ο 21χρονος αμυντικός πήγε ως δανεικός στους «ροσονέρι» και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας ένα γκολ και δύο ασίστ και έχει πείσει με την απόδοσή του, ωστόσο στη Μίλαν επιθυμούν πρώτα να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Ντοναρούμα και Τσαχάνογλου και μετά να μπουν σε επιπλέον διαπραγματεύσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ