Μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Σασουόλο μεσοβδόμαδα που σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους κέρασε εκ νέου φαρμάκι τους οπαδούς της, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε την ήττα με 2-1 και στην Βερόνα από την ομώνυμη ομάδα με τα δύο γκολ του Χιοβάνι Σιμεόνε. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τους μπιανκονέρι […]

Μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Σασουόλο μεσοβδόμαδα που σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους κέρασε εκ νέου φαρμάκι τους οπαδούς της, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε την ήττα με 2-1 και στην Βερόνα από την ομώνυμη ομάδα με τα δύο γκολ του Χιοβάνι Σιμεόνε.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τους μπιανκονέρι στην 9η θέση με 15 βαθμούς, 13 λιγότερους από τους πρωτοπόρους Νάπολι και Μίλαν έχοντας μάλιστα και ματς περισσότερο, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μην διστάζει στο φινάλε να παραδεχτεί τη ζοφερή θέση στην οποία έχει βρεθεί η βέκια σινιόρα δίχως την παραμικρή διάθεση ωραιοποίησης της κατάστασης.

“Τα λόγια δεν έχουν κάποιο νόημα πλέον. Είμαστε σε άσχημη κατάσταση, πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση αυτή, ότι δηλαδή είμαστε τώρα μία ομάδα στη μέση της βαθμολογίας.

Δεν έχει νόημα να λυπόμαστε τους εαυτούς μας, αυτό δεν θα βοηθήσει”, δήλωσε στο περιθώριο του αγώνα ο Αλέγκρι, για να προσθέσει:

“Έχουμε ένα καλό ρόστερ αλλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα όπως τα θες. Θα πρέπει να αντιδράσουμε με υπερηφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Έπρεπε να παίξουμε ως ομάδα που είχε 1 πόντο και το κάναμε, τώρα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα που έχει 15 πόντους. Το ότι φοράμε τη φανέλα της Γιουβέντους δεν αποτελεί εγγύηση πως θα νικάμε τις ομάδες στη μέση της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει νικήσει χωρίς να σέβεται τους αντιπάλους της. Μας λείπει η επιθυμία να παλέψουμε. Δεν υπάρχει κάτι να πούμε τώρα αλλά να μείνουμε σιωπηλοί και να δουλέψουμε σκληρά.

Το πρωτάθλημα; Σήμερα σχεδόν τελείωσε για εμάς”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ