Ακόμη πιο συγκλονιστική και από το κορεό η ανακοίνωση των Ultras της Μίλαν. Ανακοίνωση για το εκπληκτικό κορεό που «σήκωσαν» στο ντέρμπι με την Ίντερ και συγκλόνισε την ποδοσφαιρική και όχι μόνο υφήλιο, εξέδωσαν τη Δευτέρα οι Ultras της Μίλαν. Οι οπαδοί των «ροσονέρι», αφού πήραν δικαίως το «χειροκρότημα» από τον κόσμο. Αναφέρθηκαν στους λόγους […]

Ακόμη πιο συγκλονιστική και από το κορεό η ανακοίνωση των Ultras της Μίλαν.
Ανακοίνωση για το εκπληκτικό κορεό που «σήκωσαν» στο ντέρμπι με την Ίντερ και συγκλόνισε την ποδοσφαιρική και όχι μόνο υφήλιο, εξέδωσαν τη Δευτέρα οι Ultras της Μίλαν.

Οι οπαδοί των «ροσονέρι», αφού πήραν δικαίως το «χειροκρότημα» από τον κόσμο. Αναφέρθηκαν στους λόγους που επέλεξαν τώρα να φέρουν στο φως αυτό το κορεό αποκαλύπτοντας πως έχει φτιαχτεί εδώ και 1,5 χρόνο.

«Αυτό το κορεό, ουσιαστικά, δημιουργήθηκε πριν 1,5 χρόνο. Όταν η Ιταλία έχανε καθημερινά τόσους πολλούς ανθρώπους λόγω της πανδημίας». Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

«Εκείνες τις εβδομάδες που άνδρες και γυναίκες προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σώσουν όσες περισσότερες ζωές γίνεται.

Τότε, λοιπόν, είπαμε στους εαυτούς μας το εξής: Την ημέρα που θα επιστρέψουμε στο γήπεδο. Αυτοί θα είναι οι πρωταθλητές που θα ευχαριστήσουμε», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της Μίλαν.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ